Anlægsfinansiering: Robotter skal tredoble omsætningen i Bifodan

Bifodan producerer kosttilskud baseret på sunde bakterier. De har gennem de seneste år foretaget store investeringer i robotteknologi og automatiseret udstyr. Investeringer, der har til formål at positionere virksomheden på det globale marked og øge virksomhedens omsætningen.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

14. mar. 2019 12.00

Bifodan har gennem de seneste par år foretaget store investeringer i robotteknologi og automatiseret udstyr.

”Det, der før tog otte timer og krævede to medarbejdere, kan med det nye maskinel fremover produceres på tre timer med én medarbejder,” siger Steen Andersen, direktør i Bifodan. 

Investeringen i produktions- og pakkeudstyr skal gøre produktionen mindre løntung. Steen Andersen har store forventninger til den øgede vækst.

”Vi forventer at tredoble omsætningen inden for en periode af fem år. Og derudover at udvide aktiviteterne på såvel det danske som det globale marked,” siger Steen Andersen.

Probiotiske kosttilskud i en ny form

Bifodan producerer kosttilskud baseret på sunde bakterier. Produkterne fås i forskellige pakninger, alt efter kundens efterspørgsel. Den nye investering gør Bifodan i stand til at optimere konkurrenceevnen. Helt konkret kan de nye maskiner producere kosttilskud i nye indpakninger og doseringer, der åbner nye muligheder på markedet.

Investeringerne har både været nødvendige og afgørende for at virksomheden kan vokse yderligere, og Steen Andersen er ikke i tvivl:

”De her investeringer vil hjælpe os til at styrke vores position på det globale marked.”