Årets SMV 2024: Indstil en kandidat

Du kan nu indstille en ildsjæl fra det danske erhvervsliv til kåringen af Årets SMV. Årets SMV er en kåring, der hylder ildsjæle i små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Hænder der klapper sammen oppe i luften

Af Jyske Bank

09. jan. 2024 16.00

Årets SMV kårer en række personer eller teams, der har gjort sig ekstra bemærket inden for én af de tre kategorier: Direktør, bestyrelse og ESG-frontrunner. 

Indstil en eller flere kandidater inden den 10. februar 2024.

En professionel jury bedømmer og udvælger tre finalister i hver kategori blandt de indstillede kandidater, og fra den 24. april er det muligt for alle at stemme på finalisterne online. Vinderne af Årets SMV 2024 kåres den 16. maj ud fra dels resultatet af onlineafstemningen og dels point fra juryen.

Jyske Bank er igen Premium partner ved Årets SMV

Igen i år er Jyske Bank Premium Partner ved Årets SMV og skal derfor være med til at udvælge og kåre kandidaterne bag de små og mellemstore virksomheder.

”Et velfungerende dansk erhvervsliv er afgørende for, at der bliver skabt arbejdspladser og velstand. Derfor er vi stolte over at være med i prisen Årets SMV, som netop hylder alle dem, som yder en kæmpe indsats,” siger Rune Møller, direktør i Jyske Bank.