Visa Mobil - ny digital mulighed

Du får nu, som Jyske Bank-kunde, muligheden for at oprette et mobilt Visa-kort – Visa Mobil. Jyske Bank er den første bank i Danmark, der tilbyder denne mulighed.

Nyt fra Jyske Bank

Af Jyske Bank

Dec 14, 2017, 12:00

Jyske Bank har taget endnu et stort, digitalt skridt og kan som første bank i Danmark tilbyde kunderne et mobilt Visa-kort – Visa Mobil. Kortet findes ikke fysisk, men bor i Wallet og kan bruges med Apple Pay. Visa Mobil er et Visa Debit kort, og har den fordel, at du kan se betalinger med Apple Pay med det samme i netbank og mobilbank. Du skal ikke vente et par dage, som når du bruger Apple Pay med et Visa Dankort.

Opret Visa Mobil hurtigt og effektivt

Det tager blot få minutter at oprette et nyt Visa Mobil. Straks efter oprettelsen ligger kortet klar i app’en Mine Kort, hvor du aktiverer det. Herefter er du klar til at betale i butikkerne. Du skal altså ikke vente på produktion og levering af kortet.

I løbet af januar bliver det muligt selv at oprette kortet uden kontakt med banken. Vil du have Visa Mobil inden da, så kan Kundesupport hurtigt klare oprettelsen for dig, hvis du ringer på 89 89 89 89.

Det mobile Visa-kort er oplagt til dig, der foretrækker at klare tingene selv. Du kan fx oprette et midlertidigt kort til ferien, eller oprette et nyt, hvis du har mistet dit nuværende kort. Det kan naturligvis også bare være et ekstra kort, der giver dig mere fleksibilitet.

Fakta om Visa Mobil

  • Er udelukkende et digitalt Visa Debit kort
  • Kan bruges i alle butikker med kontaktløs betaling
  • Kortet følger de eksisterende priser for Visa Debit
  • Du kan have både fysisk Visa-kort og Visa Mobil på samme tid
  • Du kan følge dit forbrug på Visa Mobil i Jyske Mobilbank, Jyske Netbank og app’en Mine Kort. Posteringer på betalinger med Apple Pay kan ses med det samme med et Visa Mobil.