Vi er klar til at hjælpe - tag fat i os

Hvis coronavirus kommer til at påvirke økonomien i din virksomhed eller i dit privatliv, så kontakt din rådgiver i Jyske Bank.

Coronavirus information

Af Jyske Bank

07. apr. 2020 12.00

I Jyske Bank tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Når vi sammen med virksomheden eller familien har afdækket de finansielle behov, sammensætter vi den løsning, der fungerer bedst i den konkrete situation – både nu og på længere sigt. Det gør vi også i denne ekstraordinære tid, hvor coronavirus på kort tid har ændret vores hverdag og vores økonomi. Vi har ikke færdige pakkeløsninger, men en lang række værktøjer klar og et stående tilbud om individuel rådgivning.

Hvis coronavirus kommer til at påvirke økonomien i din virksomhed eller i dit privatliv, så kontakt din rådgiver i Jyske Bank – hvis I ikke allerede har talt sammen. Vi har en fælles interesse i, at din økonomi kommer bedst muligt gennem denne krise. Kom til os i god tid, inden problemerne vokser sig alt for store. Så er det nemmere at finde løsninger.

Din rådgiver har en række værktøjer – overtræk, udskydelse af ydelser, afdragsfrihed, henstand osv. – som kan komme i spil  for at lave en god løsning for din økonomi.