Ta’ hele familien med til Cykelhygge

Jyske Bank støtter og samarbejder med Alle Børn Cykler - Cyklistforbundets årlige kampagne, som skal styrke skolebørns sundhed og trivsel gennem cykling.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

07. sep. 2020 12.00

Kampagnen Alle Børn Cykler kører igen i år på skoler i hele landet fra i dag og to uger frem.

Alle Børn Cykler henvender sig til alle klassetrin med undervisningsmateriale og landsdækkende cykeldyst. Formålet er at inspirere børn til at cykle mere i hverdagen, da det styrker både sundhed og trivsel. Samtidig skal kampagnen inspirere skoler og forældre til at bakke op om, at børnene cykler til fx skole og fritidsaktiviteter.

Jyske Bank har valgt at støtte kampagnen, fordi cykling er godt for både sundheden og klimaet – og fordi cykling kan give familien mange hyggelige oplevelser sammen.

Støtten har form af et tæt samarbejde om at sætte fokus på Alle Børn Cykler, fx har Jyske Bank produceret tre små inspirationsfilm til cykeltur i skov, på land og i by, heriblandt filmen der kan ses øverst her på siden. Filmene bruges både af Cyklistforbundet og af Jyske Bank på forskellige online-medier for at øge opmærksomheden omkring Alle Børn Cykler.

Jyske Bank inviterer til Cykelhygge

Som et ekstra tråd i pedalerne inviterer Jyske Bank til Cykelhygge for hele familien 10 forskellige steder i landet.

Jyske Cykelhygge foregår som en afslappet og uhøjtidelig eftermiddag, hvor familien kan samles om en større eller mindre cykeltur. Den enkelte familie planlægger selv ruten, og undervejs kan man så lægge vejen forbi den lokale Jyske Bank-afdeling til et hyggeligt pitstop mad og drikke, diplom, sjov og konkurrencer.

"Vi glæder os til at invitere familier til Cykelhygge-events, som bliver en cykeloplevelse med masser af frisk luft og kvalitetstid for små og store. Hverdagscykling er godt for både sundheden og klimaet, og det vil vi gerne være med til at sætte et hyggeligt fokus på", siger Jens Skov, afdelingsdirektør i Jyske Bank.

Deltagelse kræver tilmelding senest tre dage før det lokale cykelhygge-event.

Der er Jyske Cykelhygge i Allerød, Frederiksberg, Hjørring og Odense den 10. september. Viborg den 13. september. Silkeborg den 16. september. Aarhus, Ballerup, Slagelse og Vejle den 17. september.