Superbilerne kører igen – kom helt tæt på

Så er der bilglade oplevelser for hele familien, når Sportscar Event og Jyske Bank giver den fuld gas for kræftsyge børn på tre baner i Odense, Silkeborg og Roskilde. Som tyvstart er der allerede nu mulighed for at vinde en tur som co-driver i feltets flagskib – en Ferrari F8 Tributo.

Ferrari F8 Tributo på FDM Jyllandsringen

Af Peter Lindbjerg, journalist

Apr 21, 2022, 11:00

Nu kan man igen opleve et stort felt af smukke og frække sportsvogne og superbiler, når Sportscar Event byder indenfor til tre vilde og bilglade dage med fuld fart til støtte for Børnecancerfonden. Igen i år er Jyske Bank med som hovedsponsor – og sponsor for bil nr. 1: Den unikke Ferrari F8 Tributo.

En festlig dag for hele familien

Sportscar Event er en festlig dag for hele familien, hvor man kan komme helt tæt på de mange seje sportsvogne og superbiler, som de private ejere helt gratis stiller til start for at støtte det gode formål.

Og man behøver ikke kun at kigge på. Der er nemlig mulighed for at købe en eller flere ture som co-driver og mærke de mange hestekræfter på egen krop – og samtidig vide, at betalingen for turen går til velgørenhed. Foruden synet, lyden og lugten af superbiler vil der være masser af oplevelser og konkurrencer i løbet af dagen.

Vind en tur i bil nr. 1

Prisen for en tur varierer fra bil til bil. Fra 300 kr. til 1600 kr. Dyreste oplevelse er feltets bil nr. 1 – Ferrari F8 Tributo, der er sponsoreret af Jyske Bank. Der er også mulighed for at vinde en tur som co-driver i bil nr. 1.

Se konkurrencen på jyskebank.dk/sportscar – hvor der også er mere information om eventet.

Tid og sted for Sportscar Event

  • 7. maj – HCA Airport, Odense Lufthavn
  • 18. juni – FDM Jyllandsringen
  • 18. september – FDM Sjællandsringen

Ved fremvisning af et Jyske Bank-betalingskort har familien gratis adgang til alle tre events. For ikke-kunder koster det 50 kr. at komme ind på de to FDM-baner, mens HCA Airport kører med gratis entré for alle.

Velgørenhed for 20 mio. kr.

Hele overskuddet fra Sportscar Event går til velgørenhed. Siden starten i 2002 har Sportscar Event doneret 20 mio. kr. til alvorligt syge børn og deres familier, primært som støtte til Børnecancerfonden.

Jyske Bank har været hovedsponsor for Sportscar Event siden 2004 – også for de særlige børnedage, hvor kræftramte børn og deres familier har banerne og bilerne for sig selv. Og for en stund kan lægge bekymringer og sygdom på hylden.