Sårbare unge modtager julekortdonation

Jyske Banks (daværende BRFkredits) julekortdonation går i år til headspace, som tilbyder frivillig rådgivning af sårbare unge.

Nyt fra Jyske Bank


På 20. år donerer Jyske Bank (daværende BRFkredit) penge til projekter for udsatte børn og unge. Donationen stammer fra den besparelse, vi opnår ved ikke at sende fysiske julekort.

I år er donationen gået til headspace. Donationen blev overrakt til Poul Nyrup Rasmussen, protektor for headspace i Danmark, fredag den 16. december 2016, hvor han samtidig gav et oplæg om arbejdet i organisationen.

Anonym og gratis rådgivning til sårbare unge

Headspace Danmark blev etableret i 2013 som et initiativ under Foreningen Det Sociale Netværk. Det blev oprettet i erkendelse af, at der i dag mangler tilbud om forebyggende hjælp til psykisk sårbare børn og unge, der ellers risikerer at blive rigtig syge.

Headspace tilbyder anonym og gratis rådgivning til alle mellem 12-25 år –  ingen problemer er for store, og ingen problemer er for små.

Der er ingen ventetid, rådgivningen foregår på de unges præmisser, og man kan ringe, maile, chatte eller lægge vejen forbi det nærmeste headspace og få en samtale – uden booking og andet bureaukrati.

På landsplan har headspace over 400 frivillige ildsjæle tilknyttet - fordelt på 11 byer.