Premiere på Kejserriget: Podcast fra Jyske Bank om økonomi, samfund og trends

Jyske Bank lancerer sin egen podcast-serie med Anne Kejser som vært. Hver fredag udgiver Jyske Bank en ny podcast, som typisk varer omkring en halv time. De tre første afsnit ligger allerede klar i din foretrukne podcast-app.

Nyt fra Jyske Bank

Emnemæssigt vil ”Kejserriget” favne bredt, men den gennemgående tråd vil være spørgsmålet om de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser af nye trends og tendenser.

"Med Kejserriget håber vi på at kunne gøre vores kunder og andre interesserede klogere. Vi har som bank en række dygtige eksperter med både megen viden og stærke holdninger, og det vil vi gerne dele med omverdenen" forklarer Lasse Høgfeldt, afdelingsdirektør i Kommunikation.

Hver udsendelse har to gæster, hvor den ene altid er en af Jyske Banks egne eksperter. Fast vært på programmet er Anne Kejser, som blandt andet tidligere har været vært og tilrettelægger på P1 programmet "Kejser”.

”Med Anne Kejser får vi både en meget vidende og humoristisk vært. Og så er hun vanvittig god til at orkestrere en begavet og oplysende samtale,” siger Lasse Høgfeldt.

Sådan gør du

Du kan høre og abonnere på Kejserriget på jyskebank.tv eller i din foretrukne podcast-app, fx iTunes, Spotify, Pocket Cast, Google Podcast eller Stitcher – søg på Kejserriget.