Kræftramte børn dekorerer Børnenes Bil til Sportscar Event

Jyske Bank er igen i år hovedsponsor på Sportscar Event, som er et velgørenhedsarrangement primært til fordel for Børnecancerfonden. I år har kræftramte børn givet liv til feltets bil nr. 1, der har fået navnet ”Børnenes Bil”. Som kunde får du gratis adgang til eventen.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Lene Hald, journalist, Jyske Bank

29. mar. 2023 08.00

En gruppe børn fra Rigshospitalets afdeling for kræftramte børn fik for en stund tankerne væk fra deres sygdom, mens de dekorerede deres helt egen bil – Børnenes Bil. I selskab med Felix Smith, tv-vært og ambassadør for Sportscar Event, blev der tegnet snemænd, en racerko, vampyrer og faretruende ild til den bil, som inden længe skal køre som Børnenes Bil i Sportscar Event 2023. Alle de flotte tegninger, der blev tegnet på Rigshospitalet, er nu ved at blive omdannet til folie, som skal gøre bilen helt unik og eventyrlig og samtidig bidrage til at sætte ekstra fokus på den gode sag.

Apostrof

Som virksomhed er det en stor gave at få lov til at være med til at skabe bedre muligheder for alvorligt syge børn, og vi håber rigtig mange vil komme og støtte den gode sag sammen med os

Jens Skov, afdelingsdirektør for Events og Partnerskaber, Jyske Bank

Den nydekorerede bil får første gang asfalt under hjulene på Børnedagen den 9. maj i HCA Airport, Odense Lufthavn, hvor kræftramte børn og deres familier mødes med Felix og alle de andre Sportscar-kørere til en dag med køreture i de mange sportsvogne. Derefter er Børnenes Bil klar til at køre som nr. 1 ved årets første Sportscar Event, som finder sted i Odense den 13. maj og senere hen i Silkeborg og Roskilde.  

Kom og få en oplevelse – og støt den gode sag

Oplev synet og lyden af de vildeste drømmebiler fra Lamborghini, Porsche, Ferrari, McLaren og mange flere på følgende dage:

  • Lørdag den 13. maj - HCA Airport, Odense Lufthavn
  • Lørdag den 27. maj - FDM Jyllandsringen
  • Søndag den 10. september - FDM Sjællandsringen

Har du benzin i blodet, kan du købe en turbillet og få en uforglemmelig køretur som co-driver i din drømmebil, som de stolte ejere stiller gratis til rådighed i den gode sags tjeneste. I Jyske Bank ”Børnepitten” er der en masse spændende aktiviteter for børnene blandt andet hoppeborg, træningsbane, ’dans dit navn’ og andre sjove aktiviteter. For de bilglade børn er der også en konkurrence, hvor der trækkes lod om en tur i Børnenes Bil hver time. Overskuddet fra eventen går ubeskåret til sygdomsramte børn og deres familier, primært Børnecancerfonden.

Begynd Sportscar-oplevelsen allerede nu på jyskebank.dk/sportscar og swipe dig blandt andet til et gavekort til køretur ved Sportscar Eventen.

Støtter et godt formål

Jyske Bank har siden 2004 været hovedsponsor af Sportscar Event, som gennem årene har samlet mere end 24 mio. kr. ind til Børnecancerfonden. I modsætning til tidligere år er hestekræfterne og benzinen i år skiftet ud med en mere miljørigtig bil, der kører på el – nemlig en fabriksny Mercedes AMG EQE 43 4MATIC.

Om baggrunden for partnerskabet med Sportscar fortæller Jens Skov, afdelingsdirektør for Events og Partnerskaber i Jyske Bank:

”Vi har i snart 20 år haft et tæt samarbejde med Sportscar Event med det formål at samle penge ind til Børnecancerfonden. For os handler det rigtig meget om at bidrage til den gode sag. Derfor har kræftramte børn fået mulighed for at bidrage med sjove tegninger, som skal pryde Børnenes Bil. Som virksomhed er det en stor gave at få lov til at være med til at skabe bedre muligheder for alvorligt syge børn, og vi håber rigtig mange vil komme og støtte den gode sag sammen med os”.

Børnenes bil pakket ind i klæde foran børnenes tegninger