Jyske Finans køber erhvervsgrund i Hårup

Jyske Finans overtager 1. november 2017 en erhvervsgrund ved motorvejsafkørslen i Hårup ved Silkeborg, som Vejdirektoratet for nyligt udbød til salg.

Nyt fra Jyske Bank

Af Jyske Bank

Oct 09, 2017, 12:00

Jyske Finans overtager 1. november 2017 en erhvervsgrund ved motorvejsafkørslen i Hårup ved Silkeborg, som Vejdirektoratet for nyligt udbød til salg.

En af Danmarks største udbydere

Jyske Finans er en af Danmarks største udbydere af billeasing og har været på udkig efter en grund, hvor det er planen at opføre et center til klargøring af biler og etablere et større areal til opbevaring af salgsklargjorte biler. På en typisk måned får Jyske Finans mellem 500 og 800 biler retur efter endt leasingperiode, og disse biler skal enten sælges eller leases ud igen. Bilerne er typisk mellem et og tre år gamle.

Jyske Finans sælger allerede i dag bilerne videre i både ind- og udland, enten via bilauktioner eller direkte til bilforhandlerne. Jyske Finans ønsker ikke at være direkte involveret i detailsalg til private kunder.

Nyt center

Et nyt center skal gøre det muligt at samle de returnerede leasingbiler og optimere de logistik- og klargøringsopgaver, der finder sted i forbindelse med videresalg.

Direktør Jes Rosendal, Jyske Finans, udtaler:

”Markedet for leasing har været i kraftig vækst, og det har vi også oplevet i Jyske Finans. For at sikre, at vi også i fremtiden kan matche kundernes behov og vedblive med at være en af de største udbydere af billeasing til både erhvervs- og privatmarkedet, er det vigtigt at have effektive processer og hele tiden optimere værdikæden.

Vi ønsker at samle flest muligt af de biler, vi får retur fra opsagte og udløbne leasingkontrakter. På den måde vil Jyske Finans blandt andet tilbyde de bilforhandlere, som vi sælger biler til, at være deres fremskudte lager, så de undgår lagerbinding, reducerer risikoen for værditab og helt undgår tiden fra de modtager en bil, til den står klar til salg i udstillingen”.

Leveret inden for 24 timer

Jyske Finans vil gøre det muligt at få bilen leveret til forhandleren med en transport indenfor 24 timer. En anden mulighed vil være at tage kunden med og få bilen udleveret direkte i det nye center, hvor Jyske Finans samtidigt vil kunne tilbyde finansiering eller leasing af bilen.

Jyske Finans afventer nu vedtagelse af en lokalplan for området, hvorefter den endelige planlægning af grundarealet og det nye center vil finde sted.