Jyske Banks kunder kan nu få Jyske Forsikring

Kunder i Jyske Bank kan fremover vælge en bred vifte af forsikringsløsninger. Ambitionen er, at Jyske Forsikring skal være blandt de 10 største i Danmark.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

Jul 01, 2021, 09:05

Jyske Banks samarbejde med Købstædernes Forsikring om levering af forsikringer til bankens kunder under navnet Jyske Forsikring er nu i luften.

Anders Hestbech, der er adm. direktør i Købstædernes Forsikring, er begejstret over samarbejdet, som ifølge ham rummer et stort potentiale:

”Jeg har været i forsikringsbranchen i 30 år, og jeg vil sige, at det her er faktisk det mest spændende, jeg nogensinde har været med til, så jeg er fuld af forventning. Det her har potentiale til at blive kæmpestort,” siger han.

Til stede i banken

Jyske Forsikrings medarbejdere kommer fysisk til at sidde i Jyske Banks afdelinger og vil på den måde være tæt på kunderne. Og den løsning vil give mere tryghed, mener Anders Hestbech:

”Jyske Banks kunder er jo vant til at kunne købe alt nede i Jyske Bank - og gør det gerne, så nu kommer vi med den sidste brik i puslespillet, nemlig forsikring, som man også kan købe trygt i det rådgivningsunivers, man kender.”

Også Peter Dissing, som er divisionsdirektør i Jyske Forsikring, ser fordele i, at medarbejderne skal sidde sammen med bankrådgiverne.

”Vi kommer i høj grad til at være nærværende ude i afdelingerne, og vi glæder os rigtig meget til at kunne spille hinanden gode,” lyder det.

Store ambitioner

Ambitionen er, at Jyske Forsikring på 5-6 års sigt skal være blandt de 10 største på det danske marked.

Privatkunder vil kunne få dækket deres forsikringsbehov gennem samarbejdet, og senere vil også erhvervskunder få mulighed for at benytte sig af Jyske Forsikring.

Anders Dam, der er ordførende direktør i Jyske Bank, er sikker på, at Købstædernes Forsikring er et godt match for Jyske Bank.

”Vi har haft lange og gode drøftelser med Købstædernes Forsikring, og vi tror faktisk, at der er et rigtig godt værdifællesskab. De udpeger en række nye forsikringsrådgivere til at sidde sammen med os, og den prægning, vi giver hinanden, bliver meget frugtbar,” siger han og tilføjer, at han personligt har bestilt tid til at få overført alle sine forsikringer pr. 1. juli og dermed bliver Jyske Forsikrings første kunde.