Jyske Bank tilslutter sig MobilePay

Jyske Bank har valgt at tilslutte sig det nye distributionspartnerskab om MobilePay, som Danske Bank har inviteret nordiske banker til at deltage i.

Nyt fra Jyske Bank

Jyske Bank har valgt at tilslutte sig det nye distributionspartnerskab om MobilePay, som Danske Bank har inviteret nordiske banker til at deltage i. Formålet er at sikre privat- og erhvervskunderne en mobil betalingsplatform med stor udbredelse, høj brugervenlighed og fokus på konstant innovation.

”Efter at Jyske Bank meldte ud, at vi forlader Swipp-samarbejdet, blev vi kontaktet af MobilePay og præsenteret for muligheden for at tilslutte os det nye partnerskab. Det har vi takket ja til, fordi vi ser MobilePay som et af de bedste og mest udbredte mobile betalingssystemer, der findes. Vi vil gerne medvirke til at videreudvikle MobilePay og skabe endnu mere konkurrencedygtige løsninger til gavn for vores kunder”, siger ordførende direktør Anders Dam, Jyske Bank.

Jyske Banks privatkunder vil i første omgang ikke mærke ændringerne, mens erhvervskunder, der ikke allerede har en MobilePay-aftale, vil blive tilbudt flytning af den eksisterende aftale til MobilePay. Indtil det sker, fortsætter de nuværende Swipp-aftaler uændret.

Hos Danske Bank glæder bankdirektør Jesper Nielsen sig til samarbejdet med en af Danmarks største banker.

”Med Jyske Banks omfattende kundekontakt vil udbredelsen af MobilePay blive yderligere styrket. Samtidig øges budgetterne til innovation, så brugeroplevelsen kan fortsætte med at være markedets bedste”, siger Jesper Nielsen.

Hvis du ønsker yderligere information:

Anders Dam, ordførende direktør, Jyske Bank, 89 89 20 01
Peter Kjærgaard, presseafdelingen, MobilePay, 25 42 42 02