Jyske Bank tilbyder Google Pay til alle

Vi giver fra i dag kunder og andre interesserede mulighed for at bruge Google Pay, som netop er kommet til Danmark.

Nyt fra Jyske Bank

Af Jyske Bank

30. okt. 2018 12.00

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

”Vi vil gerne være der, hvor vores kunder er – også når det gælder deres valg af mobile betalingsløsninger. Med Google Pay udvider vi paletten. Så kan hver enkelt kunde frit vælge den løsning, der passer kunden bedst”, siger bankdirektør Peter Schleidt, Jyske Bank.

En ekstra mulighed

Google Pay er en ekstra mulighed for kunderne på linje med de andre mobile betalingsløsninger, som banken tidligere har lanceret. Og Google Pay har været særligt efterspurgt.

”Flere har spurgt til Google Pay, der hidtil ikke har været tilgængelig i Danmark. Vi er glade for at være de første til at tilbyde løsningen, så snart det var muligt”, siger Peter Schleidt.

Åben for alle

Hvis du har din privatøkonomi i en anden bank, kan du selv oprette Google Pay online. Du opretter en konto i Jyske Bank, men behøver ikke flytte din øvrige økonomi med.

Kundens eget valg

Google Pay er en nem og sikker løsning, der bliver brugt i mange andre lande. Når du bruger Google Pay, giver du Google adgang til data om de betalinger, der gennemføres via Google Pay, men betalingsdata bruges ikke til at målrette annoncering.

”Det er helt og holdent kundens eget valg, om man vil bruge Google Pay og dermed give adgang til visse data. Vi stiller løsningen til rådighed, og når man opretter sig, gør vi tydeligt opmærksom på, at Google får adgang til data”, fastslår Peter Schleidt.

Pressekontakt: Bankdirektør Peter Schleidt, telefon 89 89 20 10