Jyske Bank springer i sadlen som hovedpartner for Kids Tour

Danmarks største og sjoveste cykelløb for børn. Sådan beskriver Kids Tour selv det årlige event, der foregår i mange forskellige byer over det næste halve år. Det er Børneulykkesfonden, som står bag Kids Tour – og fra i år er Jyske Bank med som hovedpartner.

Børn klar på startstregen ved cykelløb

Af Peter Lindbjerg, journalist

05. apr. 2022 08.50

Kids Tour er et trafiksikkert cykelløb for børn i alderen 3-10 år. Formålet er at skabe nogle glade og sjove arrangementer, der sætter fokus på trafiksikkerhed, motion, sunde værdier – og som fremmer cykelkulturen. Overskuddet går til Børneulykkesfonden.

Jyske Bank er gået med ind som hovedpartner for Kids Tour for at støtte fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

En tjekket cykel giver sikkerhed og cykelglæde

”Vi er med ved alle de lokale events over hele landet. Vores hovedaktivitet er, at alle de deltagende børn kan få tjekket deres cykler i Doktor Cykelglads Cykelskur. Og vores budskab er, at en ’tjekket’ cykel giver både større sikkerhed og større cykelglæde,” siger Jens Skov, der er afdelingsdirektør for Jyske Bank, Events og Partnerskaber.

Han tilføjer, at banken foruden cykeltjek også byder på en sjov konkurrence og tilbud om en afslappende forældreparkering. Derudover vil Kids Tour og en række andre partnere sørge for underholdning og aktiviteter for hele familien.

Se hvor det foregår – og vind et startnummer

Allerede nu kan interesserede gå ind på jyskebank.dk/cykelhygge, hvor der er en oversigt over de deltagende byer – og ikke mindst en chance for at vinde et startnummer til en glad lille cyklist ved at spinne på cykelhjulet.

På cykelhygge-hjemmesiden er der også inspiration til familiens cykelture, bl.a. i samarbejde med Cyklistforbundet, da Jyske Bank også støtter deres årlige motionskampagne Alle Børn Cykler.