Jyske Bank sænker renterne

De variable lån bliver nu mere attraktive i Jyske Bank, hvor renten bliver sænket med 0,25 procent for privatkunder. Ændringen sker, efter Nationalbanken sænkede renten torsdag aften.

Klodser med grønne pile nedad, der symboliserer, at renterne sænkes.

Af Jyske Bank

11. jun. 2024 15.00

Torsdag aften sænkede Nationalbanken den ledende rente med 0,25 procent til 3,35 procent. Jyske Bank var herefter hurtig til at ændre renten på de produkter, som følger Nationalbankens indskudsbevisrente. En bred vifte af andre udlåns- og indlånsprodukter følger nu efter med en rentenedsættelse på 0,25 procent samt en nedsættelse af tilsvarende produkter på Jyske Banks prisskilte.

Således bliver det billigere for både eksisterende kunder med lån i banken og kommende kunder med finansieringsbehov at være kunde i Jyske Bank.

”Jeg er glad for, at så mange kunder i Jyske Bank kommer til at mærke en forskel, fordi de nu får et billigere lån eller kredit. Det forstærker vores i forvejen attraktive tilbud til kunderne og store fokus på kundetilfredshed,” siger Klaus Naur, direktør i Jyske Bank.

Overblik over rentenedsættelser

Ændringen består overordnet af 3 punkter:

  • Eksisterende kunder med lån og kreditter inden for andelsboliglån/kreditter, boliglån/kreditter, privatlån, billån, Totalkonto, lønkonto, byggekredit og kommunegaranterede lån nedsættes med 0,25 procent.

  • Renten på en opsparingskonto og transaktionskonti til børn (12:17, Oskar, Skole) og PB nedsættes med 0,25 procent.

  • Priserne sænkes på et bredt udvalg af produkter med 0,25 procent – bortset fra Boligkøbslånet som sænkes med 0,30 procent og igen er det billigste i Danmark.

Lavere rente på lån og kreditter

For eksisterende Jyske Bank kunder med lån og kreditter betyder ændringen, at renten på en bred vifte af eksisterende lån og kreditter falder med 0,25 procent.

Ændringen træder i kraft pr. 1. august 2024.

Men også de kommende boligejere og især førstegangskøberne kommer til at få glæde af de lavere renter. For udover den lavere rente på eksisterende banklån bliver Jyske Banks prisskilte på tilsvarende produkter også tilpasset.

”Vi offentliggør i dag også en nedsættelse af prisskiltet med 0,25 procent på flere af bankens vigtigste produkter, som Andelsboliglån & Kredit, Boliglån og Kredit, Byggekreditter, Billån og Forbrugslån,” siger Klaus Naur og fortsætter:

”Derudover sænker vi vores Boligkøbslån med 0,30 procent. Jeg er stolt af, at vi i Jyske Bank går forrest med et lån, der hjælper boligkøbere og særligt førstegangskøberne, for med Boligkøbslånet vil vi fortsat være billigst på markedet.”

Boligkøbslånet, som er et banklån til alle, der skal ud at købe en ny bolig, vil med virkning fra den 1. august have et prisskilt på 4,05-8,15 %. Læs mere om, hvorfor det især er en fordel for førstegangskøbere her. 

Renten på din konto

Renten på en række konti, herunder opsparing uden binding, Investeringsindlån, Pensionskonti samt transaktionskonti for børne-konti og PB, bliver også sænket med 0,25 procent, alt imens indlånsrente på den daglige transaktionskonto fastholdes på nuværende niveau.

De lavere renter skyldes først og fremmest, at Nationalbanken torsdag aften sænkede den ledende rente med 0,25 procent til 3,35 procent.