Jyske Bank livestreamer golf og underholdning fra Made in HimmerLand

Se samtlige slag på det ikoniske par tre-hul ’Himmerland Hill’, gæt med på hvor boldene lander – og lad dig underholde af kommentatorboksens kendte gæster, der har en lidt anderledes tilgang til golf.

Golfbold på green

Af Jyske Bank

May 21, 2021, 12:00

NB! Turneringen blev afviklet 27.-30. maj 2021

Der er desværre lukket for tilskuere til den store golfturnering Made in HimmerLand, der afvikles 27.-30. maj. Turneringen er en del af European Tour og kunne normalt trække op mod 80.000 tilskuere – heraf mange placeret omkring Hul 16 – det ikoniske Himmerland Hill.

Med et nyt tiltag fra Jyske Bank kan turneringen og atmosfæren alligevel opleves. På en helt ny måde.

Livestreaming 10 timer hver dag – med konkurrence og underholdning

Som eventsponsor for Made in Himmerland er Jyske Bank ramt af, at Danmarks største golfturnering bliver en lukket affære. Derfor har banken tænkt nye tanker – og resultatet er et unikt setup, der bringer oplevelsen af Himmerland Hill ud til alle interesserede med livestreaming af samtlige slag på det populære par 3-hul under hele turneringen.

Live-udsendelsen krydres med finurlige kommentarer fra den populære tv- og radiovært Jesper Bæhrenz og en række kendte danskere, der kigger inden for som medkommentatorer: Thomas Warberg, Annette Heick, Tom Kristensen og Nikolaj Jacobsen.

Oplev også verdenspræmieren på det nyudviklede onlinespil The Fan Green. Alle fire dage kan man gætte med på samtlige spilleres tee-slag fra hul 16. Det er ren 'kokasse-bingo' med præmier på spil til dem, der kan gætte i hvilket felt på greenen golfbolden lander.

Livestreaming starter hver morgen fra første spiller teer ud og varer til hen på eftermiddagen, når den sidste har puttet. Omkring 10 timers daglig underholdning.