Jyske Bank bliver hovedsponsor for Museum Jorn

Museum Jorn har i de senere år sat sig selv på verdenskortet med store internationale udstillinger. Jyske Bank indgået et hovedsponsorat med museet.

Nyt fra Jyske Bank

Kunst kan forandre og udvide det enkelte menneskes opfattelse af verden, og i fremtiden vil Museum Jorn kunne skabe et endnu bedre miljø for kunsten. Jyske Bank og Museet Jorn har nemlig indgået en aftale om Jyske Bank som museets hovedsponsor. 

Museum Jorn sætter Silkeborg på verdenskortet

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

”Museum Jorn har gennem de senere år gennemgået en meget positiv udvikling. Det vil vi gerne benytte til at understøtte vores position som rådgivnings- og relationsbank og give anderledes oplevelser til vores kunder. Derudover er Museum Jorn med til at sætte Silkeborg på verdenskortet med en attraktion i verdensklasse, hvilket også har stor betydning for Jyske Bank,” siger Anders Dam, ordførende direktør i Jyske Bank.

Foruden at tilbyde kunder adgang til kunst i verdensklasse ser banken også samarbejdet i et større perspektiv. Asger Jorn, som kom fra Silkeborg, var en mand, der satte markante aftryk i den verden, han levede i. Ikke ved at gå i andres fodspor, men ved at finde sin helt egen unikke stil og tone. Og netop der ser Jyske Bank et positivt sammenfald med Museum Jorn i Silkeborg.

"Hovedsponsoratet giver mulighed for at udvikle museet, vores udstillinger og vores publikumsbetjening yderligere. Jyske Bank har i flere år været en loyal støtte for og samarbejdspartner med Museum Jorn. Vi er stolte af, at Danmarks næststørste finanskoncern kan se værdien i at arbejde sammen med os og nu tager skridtet fuldt ud ved at indgå et hovedsponsorat. Vi mener selv, at netop vores særlige rammer tilbyder noget helt specielt til gæsterne, de får nogle anderledes oplevelser at tale om, og de får noget ekstraordinært med hjem. Det er vi glade for, at Jyske Bank kan se værdien i,” udtaler museumsdirektør for Museum Jorn, Jacob Thage.

Dronningen kommer forbi Museum Jorn

I februar åbner Museum Jorn dørene for en helt unik udstilling af Munch-malerier. Hendes majestæt Dronning Margrethe kommer til Silkeborg fredag 10. februar for at deltage i åbningen af Jorn + Munch-udstillingen. I den forbindelse sender jyskebank.tv fra åbningen.