Jyske Bank åbner TV-studie på Strøget under Aarhus Festuge

Der vil være fuldt program hele ugen, når Jyske Bank åbner dørene til live musik, berigende talks og medrivende interviews på Strøget i Aarhus, og alle er velkomne til at komme indenfor og deltage i herlighederne.

Jyske Banks TV-studie med grønne skærme - set ude fra strøget

Af Cæcilie Møldrup, Journalist

26. aug. 2021 12.00

Allerede fredag eftermiddag skyder Jyske Bank Festugen i gang med fængende melodier, når forskellige kunstnere fylder studiet med tunge bastoner, pulserende beats og stærke vokaler.

Jyske Bank etablerer nemlig et studie på gågaden, hvorfra man kan opleve live indslag om alt fra spændende forskerinterviews til Investeringsmagasinet Lille Fredag, hvor et særligt emne dikterer både samtaleemnet og drinken, som er udtænkt specifikt til arrangementet, og som bliver serveret hertil.

Det er ikke første gang, at Jyske Bank er til stede under Festugen. Aarhus er nemlig en vigtig by for banken, lyder det fra Lasse Høgfeldt, direktør for Media & Creative i Jyske Bank.

”Det er naturligt for os at være en del af festugen og oplagt for Jyske Bank at gøre det på en anderledes måde. Derfor er vores bidrag også noget andet, end man vil se fra de fleste andre virksomheder. Vi vil rigtig gerne være synlige på en anderledes måde i en by som Aarhus både i forhold til vores kunder og i forhold til tiltrækning af nye medarbejdere fra fx Aarhus Universitet,” fortæller han.

Og i tråd med programmets alsidige indhold klinger bankens motto også kækt.

”Vi kombinerer vores kompetencer inden for TV-produktion og events, og derfor har vi indrettet et studie på strøget under mottoet: Festugens måske klogeste underholdning,” siger Lasse Høgfeldt.

Det er artisterne RUSIKA, Tine Vingaard, Kamille Lindholm og DJ Kim Brauner, som står på scenen, når der inviteres til koncerter i studiet på Strøget fredag eftermiddag.

Senere på ugen kan man blandt andet blive klogere på E-sportens evne til at lade fysiske og digitale fællesskaber flyde sammen, relevante boligspørgsmål med bankens egen boligøkonom Mikkel Høegh, den berømte maler Asger Jorn og forskellige udgaver af Tænkepauser, hvor journalist Anne Kejser tager en snak med forskerne bag de små bøger, som i denne omgang kredser om emnerne ”humor”, ”tillid” og ”byen”.

Med et stærkt program forude, håber Lasse Høgfeldt, at mange vil kigge forbi studiet i løbet af Festugen.

”Jeg forventer, at mange mennesker vil kigge ind og få en god oplevelse. Det kunne været det politiske talkshow, Borgen Late Night, Jarl Cordua og Lars Trier Mogensen eller vores helt nye investeringsmagasin Lille Fredag,” lyder det.

TV-studiet ligger i den ”gamle” Fætter BR-butik, Søndergade 5. Der er gratis adgang – og ingen tilmelding. Alle events kan også ses som webinar, hvis man hellere vil opleve ”Festugens måske klogeste underholdning” hjemmefra.