Jyske Bank A/S har indgået aftale om salg af datterbank i Gibraltar

Der er indgået en salgsaftale for Jyske Bank (Gibraltar) Limited med Rooke Investments Limited, der er et investeringsselskab hjemmehørende i Gibraltar. Aftalen er bl.a. betinget af godkendelse fra de relevante myndigheder på Gibraltar.

Nyt fra Jyske Bank

Af Jyske Bank

Jun 14, 2019, 12:00

Det blev d. 16. januar annonceret, at Jyske Bank A/S havde indledt en proces om salg af sin datterbank Jyske Bank (Gibraltar) Ltd.

Det er nu med glæde, at Jyske Bank A/S kan meddele, at der er indgået en salgsaftale for Jyske Bank (Gibraltar) Limited med Rooke Investments Limited. Aftalen er bl.a. betinget af godkendelse fra de relevante myndigheder på Gibraltar.

Rooke Investments Limited er et investeringsselskab hjemmehørende i Gibraltar og med Tuan Tran som ultimativ ejer. Tuan Tran er en fremtrædende forretningsmand med omfattende erfaring og engagement inden for ejendomme, detailhandel og finansiel virksomhed i Vietnam og andre lande over hele verden. 

Køber har til hensigt at fortsætte den nuværende forretningsmodel i Jyske Bank (Gibraltar) Limited og at fokusere på organisk vækst på de eksisterende markeder, især inden for boliglån. Dette betyder, at salget ikke vil have nogen betydning for bankens kunder og ansatte. Jyske Bank-koncernen vil i en overgangsperiode fortsat supportere Jyske Bank (Gibraltar) Limited med koncernydelser for at sikre en glidende overgang til det nye ejerskab.

Banken vil under et nyt navn fortsætte sin betydningsfulde rolle i samfundet på Gibraltar som en anderledes bank – ”a Bank out of the Ordinary” – der tilbyder bankydelser af høj kvalitet til både privat- og erhvervskunder, og som også fortsat vil have næsten 100 ansatte, der alle bestræber sig på at skabe den bedste arbejdsplads i Gibraltar. Bankens stærke kapitalgrundlag vil være uændret under det nye ejerskab.

CEO Christian Bjørløw og Managing Director Lars Aarup Jensen vil fortsat lede banken.

Bestyrelsesformand i Jyske Bank (Gibraltar) Limited, Jens Lauritzen, udtaler følgende i forbindelse med salget:

“Vi er utroligt glade for, at vi har fundet en løsning, der sikrer fremtiden for vores datterselskab på Gibraltar til gavn for vores kunder, ansatte og samfundet på Gibraltar.”

Parterne har aftalt ikke at offentliggøre vilkårene for salget.

Venlig hilsen 
Jyske Bank 

 

Kontaktperson:
Jens Lauritzen, direktør for Private Banking International, tlf. +45 25 26 92 00.