Gæt og vind med Jyske Bank ved Made in Himmerland

Tilskuerne får international topgolf på dansk grund – og du kan gætte med hjemme fra sofaen.

Golfbold lige bagved hul i golfbane

Af Peter Lindbjerg, journalist

Aug 30, 2022, 09:45

Alle de danske topspillere er med til årets Made in Himmerland fra 1. – 4. september. Turneringen er en afdeling af DP World Tour, så vores danske favoritter får hård kamp fra et imponerende felt af spillere fra den internationale golfscene.

For femte gang er Jyske Bank med som eventpartner for Made in Himmerland, og vi gentager sidste års succes ’The Fan Green’. I år med Gourmet Golfophold som hovedpræmier.

Gæt med fra sofaen eller som tilskuer

The Fan Green foregår på mobilen, og alle kan være med – uanset hvor meget man kender til golf. Og uanset om man sidder hjemme i sofaen eller rent faktisk er mødt frem som tilskuer til turneringen.

Som i det kendte ’kokasse-bingo’ er greenen inddelt i felter, og så går det i al sin enkelthed ud på at gætte, hvor spillernes bolde lander. Spillepladen er det ikoniske hul 16 – kendt som Himmerland Hill.

Jyske Bank introducerede The Fan Green-spillet sidste år, da turneringen på grund af corona blev spillet uden tilskuere. Igen i år er det helt gratis at spille med, og på hver af turneringens fire dage er hovedpræmien et Gourmet Golfophold for to personer på Himmerlands unikke golfresort.

Sådan finder du The Fan Green

Vil du gætte med, så tag mobilen og gå ind jyskebank.dk/thefangreen – her kan du også læse mere om regler og præmier. Der kan gættes med på The Fan Green fra torsdag kl. 7.00.