Boliglån: Jyske Bank vil være super konkurrencedygtig

Jyske Bank fastholder det lave rentetillæg på bankens bankboliglån i hele 2016. Mange har i den senere tid oplevet, at deres boliglån er blevet dyrere. Det er ikke tilfældet, hvis du har et bankboliglån i Jyske Bank. Tidligere har Jyske Bank meldt ud, at du indtil 1. juli 2016 kan få et nyt lån til gammel pris, hvis du skifter til et bankboliglån i Jyske Bank.

Nyt fra Jyske Bank

Jyske Bank fastholder det lave rentetillæg på bankens bankboliglån hele 2016.

Mange har i den senere tid oplevet, at deres boliglån er blevet dyrere på grund af stigende bidragssatser. Jyske Bank har derimod valgt ikke at hæve rentetillægget på bankens boliglån. Faktisk er det generelle rentetillæg på bestående bankboliglån ikke blevet hævet, siden produktet blev lanceret i 2008. 

Vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan komme en situation i fremtiden, hvor det bliver nødvendigt at sætte rentetillægget op på bestående lån. Men hidtil har vi ikke gjort det, og vi gør det heller ikke i denne omgang.

Fastholder lavt rentetillæg i hele 2016

Tidligere har Jyske Bank meldt ud, at du indtil 1. juli 2016 kan få et nyt lån med det gamle, lave rentetillæg, hvis du skifter til et bankboliglån i Jyske Bank.

Ordførende direktør, Anders Dam, fortæller nu, at Jyske Bank ønsker at være ”super konkurrencedygtige” og udvider derfor garantien, så det lave rentetillæg på bankboliglån gælder hele 2016.

Samtidig fjernes gebyret, så du i hele 2016 ikke skal betale ekspeditionsgebyr til Jyske Bank, hvis du indgår en aftale om at skifte dit bestående realkreditlån i et andet institut til et bankboliglån i Jyske Bank. Der kan dog være omkostninger til tinglysning og indfrielse af det nuværende lån. Og der er gebyr til Jyske Bank, hvis det nye lån i Jyske Bank er større end dit nuværende realkreditlån – eller hvis det er et helt nyt lån.

Der er almindeligt gebyr ved omlægning og ændring af et beståede Jyske Bankboliglån.

Ring til banken – også i weekenden

Jyske Bank oplever stor interesse for bankens boliglån. Derfor holder Jyske Bank ekstraordinært telefonåbent i weekenden, hvor rådgivere sidder klar ved telefonen for at svare på spørgsmål.