Bliv klogere på digital sikkerhed i oktober

I Jyske Bank bakker vi op om den nationale cybersikkerhedsmåned i oktober. Aktiviteterne tæller blandt andet en sikkerhedsquiz, guides til digital sikkerhed for både børn og voksne og et webinar med den nyeste viden direkte fra bankens sikkerhedschef.

Nyt fra Jyske Bank

Af Jyske Bank

03. okt. 2019 12.00

Cybersikkerhedsmåneden er et initiativ, der har til formål at lære borgerne at beskytte sig bedre mod it-kriminelle. Digitaliseringsstyrelsen er landsdækkende koordinator for kampagnen, som er en udløber af den europæiske cybersikkerhedsmåned.

Jyske Bank støtter op om initiativet ved at sætte fokus på cybersikkerhed gennem en række aktiviteter for kunder og andre interesserede.

Test din viden om sikkerhed

En af aktiviteterne er en quiz, hvor du kan teste din viden om digital sikkerhed. Ved du fx hvilken svindelmetode, der var mest udbredt i 2018? Og har du styr på, hvor lang en god adgangskode bør være?

Webinar med Jyske Banks sikkerhedschef

Du kan også deltage i et webinar med Jyske Banks sikkerhedsekspert, Duong Anders Le, som vil gøre dig klogere på sikkerhed, give dig nyttige tips og tricks og svare på spørgsmål.

Webinaret er afholdt. Se eller gense webinaret.

Guides til digital sikkerhed

Du kan også dykke ned i specifikke emner via bankens guides til digital sikkerhed. Fx er der gode råd til sikker nethandel, tips til gode adgangskoder og digital sikkerhed for børn.


Opdateret den 29. oktober 2019.