Apple Pay til Jyske Banks kunder

Jyske Banks kunder kan bruge Apple Pay, som er en nem, sikker og personlig betalingsmulighed, der er både hurtig og bekvem.

Apple Pay-grafik

Vi giver i dag vores kunder mulighed for at bruge Apple Pay, som er en nem, sikker og
personlig betalingsmulighed, der er både hurtig og bekvem.

- Vi vil gerne være der, hvor vores kunder er – også når det gælder deres valg af mobile
betalingsløsninger. Med Apple Pay giver vi vores kunder mulighed for at vælge den betalingsløsning, der passer bedst til dem, siger bankdirektør Peter Schleidt, Jyske Bank.

- Med Apple Pay i kombination med et Visa-kort fra Jyske Bank kan kunder på enkel vis
få dækket deres behov for betalinger i Danmark og udlandet i såvel butikker som online,
siger Peter Schleidt.

Sikkerhed og databeskyttelse har højeste prioritet i Apple Pay.

Når du bruger Apple Pay, bliver kortoplysninger ikke lagret på enheden eller på Apples servere. I stedet tildeles et unikt enhedskontonummer, der krypteres og gemmes sikkert i Secure Element-chippen på enheden. Alle transaktioner godkendes med en engangskode, der er unik og dynamisk.

Apple Pay er nem at oprette, og brugerne vil fortsat modtage alle bonuspoint og fordele, der evt. er tilknyttet brugerens kredit- eller debetkort. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og nyere og med Apple Watch.

Onlinehandel via apps og på hjemmesider, der tager Apple Pay, fungerer med et enkelt tryk med fingeren ved hjælp af Touch ID. Det vil altså ikke længere være nødvendigt at indtaste omstændelige kontoformularer eller indtaste forsendelses-og faktureringsoplysninger gentagne gange. 

Når der betales for varer og tjenester på farten i apps eller Safari, virker Apple Pay med iPhone 6 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 og iPad mini 3 og nyere. 

Du kan også bruge Apple Pay i Safari på enhver Mac lanceret i eller efter 2012, der kører macOS Sierra, og bekræfte betalingen med iPhone 6 eller nyere eller med Apple Watch eller med Touch ID på den nye MacBook Pro.

Yderligere oplysninger om Apple Pay: jyskebank.dk/apple-pay

Yderligere information om Apple Pay i Jyske Bank: Bankdirektør Peter Schleidt, telefon 89 89 20 10