Det perfekte tillægslån til 0%* i rente

Hvis du har friværdi i din bolig, og har luft til at optage et lån i 10 år, har du nu mulighed for at optage et fastforrentet realkreditlån med en rente på et rundt nul.

Lånet er ikke for dig, der skal ud at købe bolig. Men det kan være det perfekte tillægslån.

Fastforrentet lån i 10 år uden rente

Har du friværdi og en lang tidshorisont i din boligøkonomi, kan det 10-årige fastforrentede realkreditlån til nul procent i rente være interessant for dig. 

Perfekt lån til ombygning - ny garage, nyt køkken, nyt tag

Lånet kan man med fordel ”holde til udløb” – det vil sige holde fast i lånet i de 10 år, det løber. Det kan derfor være det perfekte lån, hvis du har brug for et tillægslån til et nyt køkken, en garage eller noget andet, der koster, og som giver værdi på lang sigt.

En ombygning kan være svaret på dine boligdrømme - og det kan også være en god forretning.


Ring til os på tlf. 89 89 89 89

eller

Bliv kontaktet


Nulprocents lån til attraktiv kurs

Du kan løbende følge kurserne på denne oversigt.

Bidrag og afdrag - men ingen rente

Lånet er ikke gratis på trods af at renten er nul. Der skal fortsat betales bidrag og afdrag. Det vil sige, at din ydelse vil bestå af bidragsbetalinger og afdrag på lånet.
 

Bliv klogere på dine muligheder

Læs mere om Jyske Fast Rente

"En verdenssensation" kalder Jyske Banks boligøkonom, Mikkel Høegh, lånet til nul procent. Læs hans beretning fra den dag, renten ramte nul procent.

 

* Eksempel på Jyske Fast Rente 10 år med afdrag
10-årigt fastforrentet lån med afdrag fra Jyske Realkredit A/S med et samlet kreditbeløb/udbetalt beløb på 250.000 kr., 40 kvartårlige terminer. Debitorrente, fast, 0,00%, en variabel bidragssats på 1,00% ved 60-80% belåning og ÅOP før skat, 2,69 %. Hovedstol på 269.889 kr. inkl. kurstab ved kurs på 97,30 og kursskæring ved udbetaling, bevillingsgebyr, kurtage og tinglysningsafgifter til staten. Første års gennemsnitlig ydelse før skat, 2.466 kr./md. Samlede tilbagebetalinger før skat 285.111 kr. – heraf samlede renter og bidrag 15.222 kr. Ændringer i kursen vil påvirke størrelsen af det udbetalte beløb. Krav om brandforsikring af den pantsatte ejendom