18 måneder. Tre moduler. Masser af muligheder

Graf over modulerne for et graduateprogram

Intromodul

6 måneder: Fast fagområde

Med udgangspunkt i din kandidatgrad og ambitioner vælger du et fagområde fx Økonomi eller IT og Forretningsudvikling. Du bliver tilknyttet en fast afdeling, hvor du får dine egne opgaver og ansvarsområder fra (næsten) første dag. Undervejs gennemfører du også en række kurser, webinarer og uddannelser, som klæder dig på til din fremtid i Jyske Bank-koncernen. Du bliver inviteret til Graduatedage, hvor alle koncernens graduates mødes om faglige emner netværker på tværs af fag og afdelinger.

Modulet afsluttes med en individuel samtale om, hvordan dit rotationsmodul skal sammensættes.  

Rotationsmodul

6 måneder: Forskellige fagområder

Dette modul skræddersyes individuelt til dig i samarbejde med den afdeling, du er tilknyttet i Intromodulet. Det består af flere korte eller et langt ophold i andre afdelinger i koncernen. Du får helt ny viden og nye kompetencer på dit CV. Der er mange muligheder på rotationsmodulet, du kan afprøve flere fagområder eller blot vælge ét nyt fagområde på de seks måneder. Du bliver inviteret til Mentor-netværksdage, og modulet afsluttes med en samtale om dit specialiseringsmodul.

Specialiseringsmodul

6 måneder: Fast fagområde

På det sidste modul har du mulighed for at specialisere dig på baggrund af dit kendskab til koncernen og dig selv. Vi fylder stadig på med læring i form af kurser, webinarer og uddannelse. Det er vores ambition, at dit graduateprogram munder ud i en fast ansættelse i Jyske Bank-koncernen. 

Graduatedage

Graduate Dage er netværksdage for alle koncernens graduates. Faglige og ikke mindst sociale dage.

Mentor

Som graduate i Jyske Bank-koncernen får du en fast mentor. Din mentor giver dig feedback og sparring gennem hele forløbet.