Bliv graduate i Jyske Bank

Har du talent for at skabe netværk og lyst til at arbejde med nogle af de største danske selskaber? Med Jyske Banks graduateprogram får du en flyvende start på din karriere.

Vores program strækker sig over 24 måneder med en fast forankring i et af vores fem erhvervscentre, som ligger i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Odense og København.

Programmet som graduate

Graduateprogrammet skræddersyes til dine nuværende kompetencer og består af praktisk læring på pladsen suppleret med interne og eksterne kurser, casearbejde og ophold i specialenheder.

Det faglige niveau er højt, og opgaverne, du møder, er forskelligartede. Du kommer til at forberede og deltage på møder med nogle af landets største selskaber, og du lærer at arbejde med kreditbehandlinger, regnskabsanalyser, risikobetragtninger, likviditetsstyring, opsøgende salg og meget mere.

Du bliver tilknyttet en erfaren Senior Relationship Manager, der sikrer struktur på din læring og vil fungere som din vejleder under hele forløbet.

Hvad kan du forvente?

Jyske Bank er en stærk finansiel sparringspartner for større selskaber, der opererer i både ind- og udland. Vi arbejder konstant på at udbygge og styrke vores position, og det bliver du en vigtig del af.

Du får som graduate i Jyske Bank en unik mulighed for at koble din viden og dit teoretiske fundament til praksis. Efter endt graduateprogram som Relationship Manager - i samspil med en Senior Relation Manager - vil du være en stærk finansiel sparringspartner for større danske og internationale selskaber. Du har dermed taget de første trin på karrierestigen, og fremtiden byder på flere muligheder for personlig og faglig udvikling i Jyske Bank.    

Om dig

Vores nuværende graduates har kandidatuddannelser som cand.merc., cand.oecon. eller lignende, men vi er meget åbne for andre kandidatretninger. Det er vigtig, at du er en teamspiller med drive til at løfte i flok, og at du er en god kommunikator med talent for at skabe netværk.

Hvordan søger du?

Send os en ansøgning, når vores graduatestillinger er slået op.

Hold øje med vores graduatestillinger under ledige jobs.