Stævneformer

Man kan spille Jyske 3-bold på tre måder; storstævner, ministævner og DBU turneringen. For alle måderne gælder, at der er få spillere på en lille bane, så spillerne holdes i gang og ikke (lige der) har tid til at slå vejrmøller eller finde firekløver.

Storstævnerne - medaljer til alle

Jyske 3-bold afholder sammen med lokale klubber storstævner rundt omkring i landet. Der afvikles 13 kampe ad gangen – på samme tid. Der er masser af underholdning for hele familien rundt omkring i 3-bold byen. Så tag gerne forældre og søskende med til en hyggelig dag.

Et storstævne er kampe på 8 minutter på 13 små baner med bander. Der er 3 spillere fra hvert hold på banen ad gangen. Man tæller ikke mål. Alle er vindere og derfor sluttes stævnerne af med en medalje til alle.

Læs om storstævner i detaljer

For at deltage i et Jyske 3-bold stævne skal du være medlem af en foldboldklub:

  • under DBU Jylland, Sjælland og Fyn i årgangene U-6, U-7, U-8 eller U-9, samt U-10 i DBU Jylland
  • under DBU København eller Lolland Falster i årgangene U-5, U-6, U-7 eller U-8.

Find et stævne nær dig

Gratis kaffe, konkurrencer og sund kost

Jyske Bank deler gratis kaffe ud til de voksne og børnene kan få en lille tatovering (ikke ægte) til et storstævne. Du kan også deltage i konkurrencen om en fødselsdagsgave til hele familien.

Jyske 3-bold har fokus på god ernæring i form af frisk frugt og kildevand. Du kan derfor hele dagen købe frugtposer til kun 5 kr. og ½ l. vand til 10 kr. i 3-bold-byen. Pengene går til værtsklubben.

Ministævne - hold dit eget stævne

Det er også muligt at lave sit eget ministævne i klubben. Et transportabelt storstævne i miniformat – så mini, at det kan være i én trailer, der nemt kan pakkes ud og stilles op.

Jyske 3-bold Ministævne giver klubber mulighed for at holde deres helt eget Jyske 3-bold-stævne – med fire netbaner og otte mål. Traileren stilles til rådighed af Nørvo Sportsnet, Jyske Bank, DBU Jylland og Sjælland.

Læs mere om muligheden for ministævner hos:

DBU Jylland

DBU Sjælland

Turnering - Hverdagen i klubberne

Når de mindste årgange (U5-U7) spiller turneringskampe i klubberne er det 3 mod 3 – også kendt som Jyske 3-bold.

Læs mere om dette på DBU unionernes hjemmeside eller tilmeld via Kluboffice.