Hvordan ændrer jeg en fast betaling?

Du skal gå til den gamle netbank og åbne den faste betaling. Her finder du en "Rediger"-knap.

Sådan gør du

1. Start netbanken (vejledning). (Funktionen findes endnu ikke i mobilbanken.)
  2. Vælg punktet "Gammel Netbank", som du finder nederst i menuen. Du skal muligvis scrolle, for at kunne se menupunktet.
  3. Vælg menupunktet "Betal og overfør" og herefter "Faste betalinger".
  4. Tryk på den aftale, du ønsker at ændre.
  5. Du ser nu nogle overordnede oplysninger i et særligt panel. Øverst til højre skal du nu vælge "Rediger"
  6. Tilpas formularen. Du kan fx ændre beløb eller frekvens.
  7. Afslut ved at klikke "OK" nederst på siden.
  8. Godkend med MitID