Rentestigning mens vi venter på Fed

Der er udsigt til en omtrent uændret start på dagens europæiske aktiehandel, og stemningen er generelt afventende op til Fed-mødet i morgen. Renterne fortsætter dog opad understøttet af olieprisstigningen og spekulationer om, hvorvidt Fed og ECB nu også er helt færdige med at stramme renteskruen.

Markedsfokus

  • Forsigtig start på stor centralbankuge
  • Fortsatte olieprisstigninger medvirker til at løfte renterne

Læs uddybende om dagens økonomiske og finansielle overskrifter: Klik her.


Dagens aktie

Netcompany – Solid kontrakt i Holland vil understøtte høj vækst

Meget tyder på, at Netcompany for alvor har fået gang i vækstmotoren i de udenlandske markeder, hvor selskabet de seneste kvartaler har præsteret vækstrater over 20%. Dette understreges ved, at Netcompany er blevet udvalgt til at levere på en rammeaftale hos det hollandske finanstilsyn på ca. DKK 150 mio. til applikationsudvikling. I lyset af Netcompanys størrelse i Holland (indtægter på DKK 31 mio. i Q2) er det en aftale af pæn størrelse på nuværende tidspunkt, som kan være medvirkende til at underbygge det gode vækstmomentum i udlandet længe endnu.

Netcompanys høje organiske vækstrater bør kunne fastholdes længe endnu i kernemarkederne i kraft af en stærk track record i Danmark og et betydeligt vækstpotentiale i de udenlandske kernemarkeder. Netcompanys høje profitabilitet i kernemarkederne har været udfordret de seneste år, men vi ser 2023 som et anker for marginerne, som i kraft af succesfuld ekspansion i de udenlandske markeder bør kunne stige igen. Netcompanys M&A-ambition skaber dog en smule usikkerhed omkring fremtidig værdiskabelse, men vi ser Intrasoft-opkøbet som en god rettesnor for potentialet af fremtidige opkøb. Værdiansættelsen ser lav ud i øjeblikket, og vi vurderer, at aktien bør kunne stige, uden at dette er foranlediget af positive estimatændringer. 


(Læs vores seneste analyse på Netcompany eller seneste Danske Aktier)

Se vigtig investorinformation i forhold til Jyske Banks analyser og anbefalinger på jyskebank.dk/investorinformation.


Selskabsnyheder

Novo Nordisk: Rygtes at have hyret amerikansk kontraktproducent til Wegovy pennesamling
(Læs vores seneste analyse på Novo Nordisk)

Danske Bank: Centrale papirer fra Danske Bank i hvidva­sksag er pist væk
(Læs vores seneste analyse på Danske Bank)

Læs alle analyser og anbefalinger på enkeltselskaber på  FinansnytPlus.
Har du ikke adgang til FinansnytPlus, så tag fat i din rådgiver for at høre om dine muligheder for at få adgang.


Dagens vigtigste regnskaber


Du løber en risiko, når du investerer i finansielle instrumenter. Informationer og anbefalinger på disse sider er generelle og ikke personlig rådgivning. Læs mere her: Information om analyser, anbefalinger, interessekonflikter og risici.