Næste vinters naturgasforbrug bør være afdækket inden juni/juli

Råvarer
  • Naturgas
    Markedspsykologiske faktorer spiller ind i den seneste prisstigning, mens fundamentale drivkræfter giver forventning om et nyt salgspres mod €22. Tiden er nu inden til at indlede og afslutte næste vinters risikoafdækning inden juni/juli.
  • Diesel
    Både geopolitiske og mere traditionelle fundamentale faktorer taler for et højt crack-spænd, som igen bevirker stigende dieselpriser ind i 2025. Med et terminsmarked i backwardation er risikoafdækning meget attraktiv.
  • Brent råolie
    Israel klar til at angribe Rafah og indikerer en snarlig beslutning om militære angreb ind i Libanon. Geopolitiske risikopræmier er ikke toppet, og med en forlængelse af Forward Guidance fra OPEC+ venter vi underskud af olie, træk på verdens olielagre, et terminsmarked i backwardation og stigende priser for Brent råolie.

Læs analysen [PDF]  


Du løber en risiko, når du investerer i finansielle instrumenter. Informationer og anbefalinger på disse sider er generelle og ikke personlig rådgivning. Læs mere her: Information om analyser, anbefalinger, interessekonflikter og risici.