Got a Minute? Brogaarden – en familievirksomhed

Brogaarden er en over 100 år gammel virksomhed, der beskæftiger sig med salg af korn- og foderstoffer til både professionelle og private dyrehold. Virksomheden er opkaldt efter den bygning, hvor forretningen blev grundlagt tilbage i 1800-tallet.

Brogaarden er en familievirksomhed, der i mere end fire generationer har leveret dyrefoder. I dag udvikler virksomheden produkter i eget navn, laver forskning og har Danmarks største afdeling af ernæringseksperter til heste og dyr i zoologisk have.

Vandt Innovationsfondens Erhvervsforskerpris

De seneste 15 år er Brogaardens omsætning øget med 500 procent, og i 2019 vandt én af virksomhedens medarbejdere Innovationsfondens Erhvervsforskerpris for et nyt og banebrydende produkt. Forskningen er en del af et større projekt i samarbejde med Københavns Universitet.

Den store satsning på produktudvikling har positioneret Brogaarden som markedsleder inden for flere af virksomhedens forretningsområder. Brogaardens produkter er allerede en succes i Danmark og Sverige, men næste skridt er at nå ud til endnu flere lande i Europa

Læs mere om dokumentarserien Got a Minute?

Finansiel sparringspartner

Jyske Bank har siden 2004 været finansiel sparringspartner for Brogaarden. 

Kontakt din lokale erhvervsafdeling, hvis du vil vide mere om dine muligheder i Jyske Bank.