Ny fleksibel lånemulighed til landbruget

Jyske Erhvervslån er et konkurrencedygtigt alternativ til realkreditlån for landbruget. Lånet bygger videre på Jyske Banks populære bankboliglån, og er allerede blevet godt modtaget af landbruget.

Jyske Erhvervslån er et banklån til finansiering af landbrugsejendomme. Det er et konkurrencedygtigt alternativ til traditionel realkredit, og omkostningerne matcher realkreditlån. Lånet er baseret på et pantebrev med direkte pant i ejendommen.

Styr risikoen med et fleksibelt lån

Jyske Erhvervslån kan indfries med blot fem dages varsel. Denne indbyggede fleksibilitet kan bruges i risikostyringen af virksomheden, fordi man fx hurtigt kan skifte mellem variabel og fast basisrente.

Bygger videre på populære bankboliglån

Det nye erhvervslån til finansiering af landbrugsejendomme er en videreudvikling af Jyske Banks bankboliglån, der har opnået stor popularitet i de senere år, netop fordi de er billigere og mere fleksible end realkredit. Jyske Erhvervslån udbydes i tre varianter med variabel eller fast basisrente.

Jyske Erhvervslån - et alternativ til realkreditlån

Ros i landbruget for gennemskuelighed

Jens Schjerning, cheføkonom i Agrocura, har behandlet Jyske Erhvervslån i  Landbrugsavisens klumme Tendens. Han fremhæver, at prisstrukturen på lånet er meget gennemskuelig, og skriver blandt andet:

”Jyske Bank har valgt en helt anden prisstruktur, som efter vores mening er langt mere simpel og nemmere at gennemskue, og hvis vi som Morningstar kunne give stjerner, ville Jyske Erhvervslån få fem stjerner.”

Landbrugsavisens artikel om Jyske Erhvervslån