Verdens bedste entrepreneurer

EY Entrepreneur Of The Year er verdensmesterskabet i entrepreneurship. Konkurrencen er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, hvor danske og internationale virksomheder kæmper om at blive kåret til verdens bedste entrepreneur.

En uafhængig jury bestående af erhvervsfolk kårer først seks regionsvindere, som herefter dyster om landstitlen. Vinderen af Entrepreneur Of The Year får æren af at repræsentere Danmark ved verdensfinalen i Monaco.

Prisen går til den virksomhed, som er den bedste vækstskaber. Men ikke kun vækst tæller - der kigges også på virksomhedens værdier, socialt engagement og lederevner. 

Mød Danmarks bedste vækstskabere i EY Entrepreneurskab Barometer 2017/2018


Jyske Bank og "EY Entrepreneur Of The Year"

Hvert år arrangerer EY "Entrepreneur Of The Year" (EOY), og Jyske Bank er igen i år samarbejdspartner. 

En stadig vækst kræver både innovation og dygtig ledelse. Derfor har vi valgt at være hovedsamarbejdspartner og sætte fokus på de virksomheder, der er gode eksempler på succesfuld vækst. Gennem samarbejdet henter vi værdifuld inspiration, som vi kan bruge i vores samarbejde med vores erhvervskunder. 

Se mere om, hvad du får som erhvervskunde i Jyske Bank.

Rådgivning, der udfordrer

Vil du vide mere om EOY?

Se alle tv-indslag fra EY på jyskebank.tv eller læs mere på EOY.dk.


Landskåringen 2017 - Aller Aqua vinder

Fiskefoderfabrikanten Aller Aqua med hovedsæde i Aller ved Christiansfeld løb med titlen som EY's Entrepreneur Of The Year 2017, da den danske udgave af den globale vækstskaberkonkurrence løb af stablen i Forum i København den 30. november. Derudover vandt Aller Aqua i kategorien Globalization.

Aller Aqua producerer, udvikler og sælger fiskefoder til opdrættere i hele verden. De har seks fabrikker på tre kontinenter, og viljen til at skabe nye partnerskaber med virksomheder på det udenlandske marked har været årsagen til en stor vækst de seneste år. De har blandt andet indtaget nye markeder i både Egypten, Kina og Korea.

Sammen med titlen følger en billet til verdensfinalen – EY World Entrepreneur Of The Year – i Monaco til sommer, hvor vindere fra mere end 50 lande skal dyste.


Regionsvindere 2017

Regionsvinder København - Netcompany

Det blev it-virksomheden Netcompany, som løb med sejren ved årets Entrepreneur Of The Year i Region København. Virksomheden leverer it-løsninger og rådgivning, som hjælper deres kunder med at opnå sit fulde potentiale i en digitaliseret verden.

Juryen roste bl.a. Netcompany for at runde en milepæl med 1000 ansatte i januar. Det antal medarbejdere forventer virksomheden dog allerede at have fordoblet til næste år.


Regionsvinder Sjælland - Mountain Top Industries

Det blev Mountain Top Industries, der for andet år i træk løb med prisen som Entrepreneur Of The Year i Region Sjælland. Virksomheden udvikler og producerer noget så specifikt som udstyr til ladet på pickup-biler.

Nu kan virksomheden se frem til atter at skulle dyste mod de andre finalister ved landskåringen d. 30. november i Forum – og denne gang er Marie-Louise Bjerg og Lars Bjerg stålsatte på at gå hele vejen til Monaco.


Regionsvinder Syd- og Sønderjylland - Aller Aqua

Det blev fiskefoderfabrikanten Aller Aqua, som vandt årets Entrepreneur Of The Year i Region Syd- og Sønderjylland. Den familieejede virksomhed, som producerer fiskefoder til dam- og havbrug, eksporterer i dag til mere end 60 lande i verden.

Det er i år 3. gang, at virksomheden er indstillet til Entrepreneur Of The Year, og derfor var koncerndirektørerne utroligt glade for endelig at kunne løbe med sejren i deres region.


Regionsvinder Fyn - Carl Hansen & Søn Møbelfabrik

Det blev Carl Hansen & Søn Møbelfabrik, som løb med sejren ved årets Entrepreneur of the Year-kåring i region Fyn. Møbelfirmaet, der med mere end 100 år på bagen er særligt kendt for sin produktion af Hans J. Wegners designklassiker Y-stolen.

I dag har virksomheden spredt sig til flere steder i verden og er dermed med til at øge kendskabet til dansk design internationalt.


Regionsvinder Midtjylland - Normal

Det var alt andet end en helt normal virksomhed, som løb med sejren ved årets Entrepreneur of the Year-kåring i Region Midtjylland. Det blev kæden Normal, som med sin eksplosive vækst på bare fire år har åbnet mere end 80 butikker i Danmark og nu også er åbnet i Norge.

Normal sælger ”normale ting”, som du bruger i din hverdag - blot 30-60% billigere end markedsprisen. Deres forretningsidé går nemlig ud på at købe varer der, hvor de er billigst, og undgå fordyrende mellemled.


Regionsvinder Nordjylland - Aalborg Energie Technik

Det blev ingeniør- og entreprenørvirksomheden Aalborg Energie Technik, der vandt prisen som EY Entrepreneur of the Year i Region Nordjylland.

Aalborg Energie Technik har omsat mere end 30 års praktisk erfaring med industriprocesser til nye løsninger inden for biomassefyrede anlæg, kraftværker og kombinerede kraftvarmeværker. 


Landskåringen 2016 - Micro Matic A/S vinder

Fynske Micro Matic med hovedsæde i Odense løb med titlen som EY's Entrepreneur Of The Year 2016, da den danske udgave af den globale vækstskaberkonkurrence løb af stablen i Bella Center København.

Micro Matic blev grundlagt i 1953 og er i dag global markedsleder inden for udstyr til udskænkning af fadøl.

Micro Matic var i finalen oppe mod fem andre regionsvindere: Lagkagehuset, Dansk IngeniørService, NTG Continent, Liftra og Mountain Top Industries.


Landskåringen 2015 - CASA A/S vinder

Den 26. november 2015 blev CASA A/S og Michael Mortensen kåret som årets vinder i Bella Center København.

Serieiværksætter Michael Mortensen stiftede sin første virksomhed som blot 13-årig. 30 år senere kunne den 43-årige grundlægger af den Horsensbaserede entreprenørvirksomhed CASA så lade sig hylde som EY's Entrepreneur Of The Year 2015 ved finalen i Bella Center København.

I finalen var Michael Mortensen og CASA oppe mod fem andre regionsvindere i form af Trackunit, Ib Laursen ApS, Odense Maritime Technology (OMT), Svendsen Sport og Netcompany.


Landskåringen 2014 - Sitecore Corporation vinder

Teknologivirksomheden Sitecore Corporation løb med titlen som Entrepreneur Of The Year 2014, da revisions- og rådgivningsvirksomheden EY for 18. gang hyldede landets bedste vækstvirksomheder.

Sitecore blev stiftet i 2001 og har hovedsæde i København. Selskabet har ca. 900 ansatte og kontorer i over 20 lande. Selskabet leverer CMS-løsninger, virksomhedsportaler og marketing-software.

Sitecore var en af i alt seks regionsvindere, der dystede om titlen. De øvrige finalister var Stadsing, SkatePro, Bel Air Group, Carl Hansen & Søn og Global Connect.