Toldstyrelsen: Manglende Brexit-forberedelser kan koste dyrt

Dagens afstemning i det britiske parlament kan få stor betydning for dansk erhvervsliv. 

Derfor bliver 30.000 danske virksomheder, der har registreret sig på Toldstyrelsens TastSelv Erhverv, nu kontaktet direkte af Toldstyrelsen med informationsmateriale om, hvordan man som virksomhed med samhandel med Storbritannien bør forberede sig på et no-deal Brexit. 

Øgede krav

Manglede forberedelser kan nemlig koste dyrt. Toldstyrelsen påpeger blandt andet, at briternes nye status efter et no-deal Brexit vil medføre øgede krav til danske virksomheder om dokumenter og registreringer ved handel med Storbritannien. Uden de rigtige tilladelser og dokumenter kan der opstå forsinkelser i handlen på tværs af grænserne, og det kan have negative konsekvenser for virksomhederne, skriver Toldstyrelsen.

Du kan læse mere, og orientere dig om Toldstyrelsens anbefalinger på Toldstyrelsens Brexitside.


Vurderinger, anbefalinger og opstilling af mulige scenarier på denne side er baseret på informationer, som Jyske Bank mener er pålidelige. Men Jyske Bank tager ikke ansvar for materialets rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af denne side. Vurderingerne og anbefalingerne er udtryk for et øjebliksbillede og kan ændres uden varsel.