Sådan bliver virksomheden klar til Brexit

Virksomheder bør allerede nu være i gang med at forberede sig. Få overblikket ved at downloade vores analyse af, hvordan Brexit kan risikere at påvirke din virksomhed

Hvilke elementer bør en dansk virksomhed med aktiviteter i Storbritannien forholde sig til?

Det spørgsmål har vi adresseret i en ny rapport, hvor vi analyserer de tre scenarier, som har størst mulighed for at blive en realitet: Blødt, hårdt eller no-deal Brexit.

I rapporten får du et overblik over, hvilke spørgsmål jeres virksomhed bør forholde sig til, alt efter hvilke aktiviteter I har i Storbritannien.

Hvordan påvirker Brexit danske virksomheder?

Du får samtidig vores bud på, hvordan I kan tænkes at blive påvirket på en række områder i forhold til de tre scenarier.

Vi anbefaler klart alle virksomheder med aktiviteter i Storbritannien at gå i gang med forberedelserne allerede nu. Også selv om vi på nuværende tidspunkt ikke kender de endelige vilkår for Brexit.

Download rapporten


Vurderinger, anbefalinger og opstilling af mulige scenarier på denne side er baseret på informationer, som Jyske Bank mener er pålidelige. Men Jyske Bank tager ikke ansvar for materialets rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af denne side. Vurderingerne og anbefalingerne er udtryk for et øjebliksbillede og kan ændres uden varsel.