Juleauktion i Morsø Kunstforening

Jyske Bank-koncernen gentager succesen til fordel for kulturhuset ”Monas Hus”.

I samarbejde med Morsøs Kunstforening afholdes auktion den 16. december kl. 16. 

- Jyske Bank bakker op om Nykøbing Mors nye kulturhus og sætter igen kunstværker fra både Jyske Bank og BRFkredit på juleauktion, fortæller Ole Brondbjerg, afdelingsdirektør i Jyske Bank Nykøbing Mors. - De 150 kunstværker sættes under hammeren af DR’s velkendte kunstekspert, Adrian Hughes. Overskuddet fra auktionen går til Monas Hus, som skal blive Nykøbing Mors nye kulturhus for folk på Mors. Samtidig skal stedet også fungere som refugium for kunstnere, der har brug for et rum til at udfolde kreativiteten i.

- En del af Jyske Banks samfundsansvar og bæredygtige engagement er blandt andet at skabe lokalmiljøer med trivsel og fællesskaber. Det er Monas Hus et godt eksempel på, fortæller Lene Hjorth, afdelingsdirektør for CSR i Jyske Bank-koncernen.

- Jyske Bank har længe været aktive omkring Monas Hus, og vi satser på at starte et pilotprojekt, som vi kalder ”Kloge Hænder”, fortsætter Lene Hjorth. Det går ud på, at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse. Syv år efter 9. klasse har hver femte unge stadig ingen uddannelse og samtidig har erhvervslivet stort behov for flere med erhvervsfaglig baggrund.

- Derfor vil vi sammen i samarbejde med erhvervsskoler og lokale håndværksmestre forsøge at starte pilotprojektet ”Kloge Hænder” med udgangspunkt i Nykøbing Mors og Monas Hus. Det sker i samarbejde med sammenslutningen Virksomheder for Socialt Ansvar og Cabi. - Men først skal vi have auktion, og det glæder vi os til.

Velkommen til en hyggelig lørdag, hvor der vil være rig mulighed for at købe julegaver, smage på vin og lækkerier.

Juleauktionen finder sted i Morsøs Kunstforening, Holmen 7c, 7900 Nykøbing Mors kl. 16.

Forud for auktionen kan et udvalg af kunstværkerne ses i Morsø Kunstforening fra den 8. december.

Vil du vide mere?

For yderligere information kan du kontakte Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for koncern-CSR i Jyske Bank på tlf. 40509070 eller lene.hjorth@jyskebank.dk eller Niels Otto Degn, formand, Morsø Kunstforening på tlf.  9771 0244, mobil 4044 0244 eller Niels.otto.degn@gmail.com.

Se flyer for arrangementet