Lyngby Vidensby

Med adresse i blandt andet Lyngby er det naturligt, at Jyske Bank-koncernen er blevet medlemmer af Lyngby-Taarbæk Vidensby. Foreningen er et unikt samarbejde, hvor virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og kommune arbejder sammen og udnytter de mange kræfter, der er rundt omkring, til at opnå den fælles vision. Visionen er at udvikle Lyngby-Taarbæk til en attraktiv og levende videns- og universitetsby for alle virksomheder, borgere, studerende, handlende og andre, der har deres gang i byen.

Bakker op om studiestarten i Lyngby

Nye studerende i Lyngby blev den 14. september 2015 inviteret til auktion af billige cykler og på guidet cykeltur i byen. Lyngby Vidensby stod bag ”Studieby på to hjul”, som er ét blandt flere initiativer, der skal understøtte en god studiestart og gøre Lyngby til en førende universitetsby i Norden.

Som medlem af Lyngby Vidensby støttede Jyske Bank-koncernen igen i år initiativet med cykeltrøjer til guiderne, kort og andet trykt materiale til de nye studerende. ”Studieby på to hjul” blev godt modtaget – projektets solgte de billige cykler på 1 time, og de studerende var glade for at komme på en guidet tur i Lyngby.

Af øvrige projekter, koncernen indgår i, kan nævnes mentorordning og faglige netværk.

Læs mere om Lyngby Vidensby