Sportscar Event - et samarbejde til fordel for Børnecancerfonden

Sportscar Event er en fond bestående af engagerede privatpersoner, der frivilligt stiller op med deres sportsbiler til en række velgørenhedsarrangementer. 

Pengene går primært til Børnecancerfonden, men mindre beløb går også til andre organisationer i Danmark til gavn og støtte for børn og unge, der er ramt af livstruende sygdomme (blandt andet Børneulykkesfonden, Trygfondens Familiehus Skejby og 100.000 kr. til Børnehospice Sankt Lukas Stiftelsen).  

Mere end 13 mio. kr. til Børnecancerfonden

Hvert år står fonden for arrangementer, hvor publikum kan se omkring 80 helt unikke sportsvogne og købe en tur i drømmebilen som co-driver. Det er på FDM Sjællandsringen ved Roskilde, FDM Jyllandsringen ved Silkeborg og HCA Airport ved Odense. Hvert sted er der desuden et lukket arrangement for kræftramte børn og deres familier, hvor de kan få en gratis tur i sportsvognene. Samtidig får de en mulighed for smil, snak og nogle timers afbræk fra en hverdag med sygdom tæt inde på livet.

Siden starten i 2002 er arrangementet hvert år vokset til en stadig større begivenhed. Gennem årene er det blevet til over 13 mio. kroner til Børnecancerfonden.

Jyske Banks bidrag

Jyske Bank har siden 2004 støttet projektet, som startede med et sponsorat af en Lamborghini, som skulle være varetegn for Sportscar Event. Den er Jyske Bank stadig sponsor for - dog blev den skiftet til en nyere model i 2012. Bilen er købt af en privatperson, som stiller den til rådighed.

På børnedagene (for kræftramte børn og familier) hjælper vi med hænder til afviklingen, giver gaver til børnene og betaler for forplejningen til både kører og familier.

På eventdagene har vi VIP-arrangementer, hvor vi køber mad/drikke og køretur til vores kunder. I 2016 havde vi i alt 715 gæster til 3 arrangementer. Derudover har vi en stand, hvor vi hvert år står for en aktivitet for publikum. I 2016 var det en forhave, hvor man skulle koble fire biler sammen med fire huse – og fik mulighed for at vinde gavekort til Sportscar Event.   

Se film om Sportscar Event