Iværksætteri som realistisk mulighed for unge drenge

Iværksætteri som realistisk mulighed for unge drenge

I de mest udsatte boligområder i Danmark ses der desværre et stigende antal unge mennesker, der falder ud af uddannelsessystemet. Derfor har Mind Your Own Business (MYOB), som er en landsdækkende organisation, der har det formål at støtte drenge i alderen 13-19 år fra udsatte boligområder. Gennem et fokuseret læringsforløb skal drengene oplæres til at blive ”forretningsmænd” gennem det at blive introduceret til iværksætteri, som skal styrke deres tilknytning til uddannelse og arbejdsmarked.

MYOB’s arbejde er med til at give de unge selvtillid, et større netværk samt stærkere faglige egenskaber. Udviklingen kommer især fra den støtte de forskellige virksomheder og mentorer giver, herunder fra Jyske Bank. Med denne positive håndsrækning til at støtte og hjælpe, vil drengene få de bedste muligheder for at etablere og drive deres egen virksomhed.

Jyske Bank som mentor og finansiel sparringspartner

Jyske Bank har involveret sig i samarbejdet med MYOB med frivillige mentorer, der har hjulpet med finansiel sparring, oprettelse af bankkonti samt at holde styr på økonomien såsom budgetplanlægninger samt at få overblik over indtægter og udgifter.

Samarbejdet med MYOB er en win-win situation for Jyske Bank. For vi håber at se de unge igen, når de bliver succesfulde forretningsmænd, men samtidig er det et samarbejde, hvor vi bliver bedre rustet til at modtage mange forskellige kunder. Ligeledes sætter medarbejderne hos Jyske Bank også en stolthed i at kunne hjælpe med viden og dele af vores positive oplevelser.

Se mere på Jyskebank.tv

Jyskebank.tv har optaget 4 programmer omkring deres samarbejde med MYOB. Her følger man gruppen ”whired”, og deres arbejde hen imod at udvikle en kabelruller, der gør sammenknudrede headsets til fortid.

Se programmerne på jyskebank.tv