Førstehjælp til boligøkonomien

Skilsmisse, arbejdsløshed eller sygdom kan være starten på økonomiske problemer med tårnhøj gæld og en tvangsauktion til følge. Men inden det går så galt, står Team Bolighjælp i BRFkredit klar til at hjælpe. Og opfordringen lyder, at kunder skal tage fat i teamet inden de økonomiske problemer for alvor hober sig op. Erfaringer viser nemlig, at en hurtig reaktion har stor indflydelse på kundens økonomiske handlemuligheder.

Teamet tilbyder:

  • Hurtig "førstehjælp", så kunden får skabt et overblik over sin økonomi.
  • Hjælp til at finde konkrete løsninger og evt. forhandle en løsning igennem med banker og andre kreditorer.
  • Forståelse og tid til at lytte til kunden.
  • Fortrolig samtale, hvor kunden trygt kan fortælle om sin økonomiske situation.

Er der pludselig ikke penge til at betale alle regninger, kan den rigtige prioritering af, hvilke udgifter der skal betales først, være med til at undgå dyre renter og undgå en tvangsauktion. Boligen er jo trods alt ofte det vigtigste omdrejningspunkt for en familie. Hvis det ikke er muligt at sikre, at kunden kan blive boende, forsøger vi i fællesskab at få huset solgt, så en tvangsauktion bliver afværget.

Kontakt Team Bolighjælp

Ring på 70 10 21 93 og få en uforpligtende samtale og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi sidder klar ved telefonen alle ugens dage kl. 9-21. Eller send en e-mail til forstehjaelp@brf.dk

Vi vender hurtigt tilbage.