Få inspiration til dit næste boligkøb

Overvejer du at skifte boligen ud? Kom til boligaften og få inspiration til dit næste boligkøb – uanset om du drømmer om hus, lejlighed eller nybyggeri. Du behøver ikke være kunde i Jyske Bank.

Du vil få masser af gode råd med på vejen. Har du konkrete spørgsmål om netop dine boligdrømme, så tag en snak med vores rådgivere, den lokale ejendomsmægler eller en byggerådgiver.

Vi serverer en let anretning, og du kan være med i konkurrencen om at vinde en biograftur for to.

Hvordan går det på boligmarkedet?

Der er altid masser af boliger på markedet. Spørgsmålet er blot, hvordan du finder den bolig, der passer til præcis dit behov. Hvilken boligtype er mest efterspurgt? Hvilke boliger holder bedst værdien? Og er der boligtyper, du ikke selv har overvejet? Den lokale ejendomsmægler opdaterer dig på boligmarkedet. 

Overvejer du at bygge nyt?

Mange drømmer om at købe en byggegrund og selv opføre drømmehuset. Hvordan er processen for nybyggeri, og hvilke nye muligheder er der lige nu. Byggerådgiveren klæder dig på til at bygge nyt. 

Sådan finansierer du dit boligkøb

Renten er lav, og lånemulighederne er mange. Hvilket lån passer bedst til dig – og hvad koster det at låne lige nu? Jyske Banks rådgivere præsenterer mulighederne og booker gerne tid til et personligt møde, hvis du ønsker det.

Boligkøb: Læs mere om boligkøb i vores boligunivers

Tilmeld dig et arrangement

Klik på det enkelte arrangement for at læse mere og tilmelde dig.

Kender du nogen, der også drømmer om ny bolig og har brug for lidt inspiration? Invitér gerne en ven eller veninde med. Alle kan deltage, men antallet af pladser er begrænset. Vær opmærksom på, at hver deltager skal tilmeldes enkeltvis. 

Vi glæder os til at se dig.

Sted Dato og tidspunkt
Kgs. Nytorv 3. maj 2017 kl. 17.00-19.00
Nykøbing Mors 4. maj 2017 kl. 17.00-19.00

Vi holder arrangementer om boligkøb for førstegangskøbere i Aalborg, Nakskov og Hjørring i den nærmeste fremtid. Du kan finde mere information om disse arrangementer her.