Er solceller noget for
dig og dit hus?

Producer din egen strøm på taget

Har du tænkt over om solceller er en løsning for dig? Kan de passe til dit tag, hvilket anlæg skal du vælge, og kan det overhovedet betale sig?

Som bank vil vi gerne tale om finansiering af solceller. Men vi kan ikke rådgive dig om, hvilken solcelleløsning der passer til dit tag og dit strømforbrug. Når det gælder den tekniske og praktiske rådgivning om solceller, så henviser vi til vores samarbejdspartner Bodil Energi. De kan hjælpe med at udregne en individuel case på dit hus og dit forbrug, så du kender både eventuel besparelse og tilbagebetalingstid.

Så kan du tage stilling på et oplyst grundlag.

Får du brug for finansiering, så lad os tage en snak om Jyske Banks energilån.

Prøv Bodils energiberegner – hvad kan du spare?

Tre stærke – hvis dit hus er egnet til solceller*

  • Stor investering – som tjener sig hjem og giver overskud
  • Miljøvenlig energi – og en besparelse på elregningen
  • Huse med energirigtige løsninger har typisk højere salgsværdi
*Hvis Bodil Energis beregning viser, at der er økonomisk gevinst for dig ved solceller

Er solceller godt for miljøet og din økonomi?

Med et solcelleanlæg på taget producerer du din egen miljøvenlige strøm, når solen skinner. Strøm du kan bruge direkte i din husholdning – måske også til elbil og udendørs spa – og overskudsstrøm kan du sælge til elnettet. Det handler altså om både klima og økonomi.

Da huse og tage er forskellige, så skal opsætning af solcelleanlæg ske efter en individuel vurdering. Her er nogle af de punkter, man skal være opmærksom på:

  • Kan taget overhovedet bære solcellerne?
  • Er taget stort nok og vender det den rigtige vej?
  • Vil det ødelægge arkitekturen og forringe husets værdi?
  • Er der særlige lokalplaner, nabohensyn med mere?
  • Kan det overhovedet betale sig rent økonomisk?

Gå til Bodil Energi og book møde

Hvorfor vælge Bodil Energi?

Bodil Energi kan give dig svar på om dit hus er egnet til solceller – og om det vil være en god forretning for dig. De er også klar til at hjælpe dig hele vejen igennem processen, lige til det helt rigtige solcelleanlæg – med de rigtige dimensioner – er fundet, monteret og fungerer som det skal. Bodil Energi står ikke selv for montering, men er dit bindeled til dygtige installatører.

Vi har indgået en aftale med Bodil Energi, fordi de har stor erfaring i at beregne boligens energipotentiale og skræddersy den rigtige løsning på baggrund af en tryg, personlig rådgivning.

NB! Jyske Bank yder ikke rådgivning om energiberegning og solceller men henviser til Bodil Energi, der har alt ansvar for rådgivning og aftaleindgåelse.


Få dine solceller med et energilån

Jyske Banks energilån er et attraktivt lån målrettet energirenovering, herunder solceller. Hvis du beslutter for solceller – så er vi klar til at snakke finansiering.
Du kan læse om vores Energilån her


Hvad med et komplet energi- og boligeftersyn?

Jyske Bank samarbejder også med Botjek, der tilbyder en komplet rapport over din boligs tilstand. Det giver dig det fulde overblik over både økonomi og bolig. Og mulige besparelser. Vi hjælper dig naturligvis med at få finansieringen på plads.
Læs mere om Jyske Energi- og Boligeftersyn med Botjek


Læs mere om energioptimering

Du kan spare penge ved at tænke grønt. Det handler om at vælge de løsninger, der giver besparelser på energiregningen, og om at øge husets værdi med en bedre energimærkning. Også i forbindelse med renovering og ombygning.
Læs mere om ombygning og energioptimering
Bliv kontaktet af Jyske Bank om finansiering af solceller