De lave renter fortsætter

Auktionen for refinansiering af rentetilpasningslån per 1. april 2019 er afsluttet. Kunder, der skal rentetilpasse, kan glæde sig over nok en periode med fordelagtige renter.

Der har nok engang været stor efterspørgsel på vores obligationer. Kunder med rentetilpasningslån, der skal rentetilpasse 1.april, kan derfor se frem til endnu en periode med fordelagtige renter.

Luft i budgettet
”Boligejerne med variabelt forrentede lån kan glæde sig over meget lave renter. Mange kan endda glæde sig over negative renter,” siger Jyske Banks boligøkonom, Mikkel Høegh, og fortsætter:

”Låntagerne med Jyske Rentetilpasning F5 løber endnu engang med førstepladsen og bliver de helt store vindere ved denne auktion. De står til at få en markant lavere rente end for fem år siden. For dem betyder det, at har de et gennemsnitlig lån, er der råd til en ekstra weekendtur om året.”

Kunder med Jyske Rentetilpasning F1 og F3 vil ligeledes opleve et fald i renten.

Har du Jyske Rentetilpasning F1 eller F3, kan du se frem til en ny fastrenteperiode med negativ rente på dit lån.

Kunder i Jyske Bank får snart direkte besked
Skal dit rentetilpasningslån have ny rente per 1. april 2019, vil du i løbet af den kommende tid få oplysninger om den nye rente på dit lån. Rente og ydelse afhænger af dit låns restgæld, restløbetid og belåningsgrad.

Hvad betyder det for dig?
Har du et Jyske F1, F3 eller F5-lån og skal du have ny rente 1. april 2019? Så se her, hvad resultatet af auktionen betyder for dig.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe på 89 89 89 89