Jyske Q4 Plus

Jyske Q4 Plus er et bankboliglån til private kunder, som du kan bruge til at finansiere op til 80% af din boligs værdi. Det er et billigt og fleksibelt lån til din bolig. Du har op til 30 år til at betale bankboliglån i din bolig tilbage, og du har fra lånets start afdragsfrihed i mindst 1 år og i op til 10 år.

Sammen med lånet får du en konto til din daglige økonomi (fx løn, opsparing og budget), hvor du får samme rente, som du betaler for dit lån – dog højest for et beløb, der svarer til lånets restgæld.

Vælger du Jyske Q4 Plus, kan du nemt indfri dit lån. Det kan indfries til kurs 100 med fem dages varsel.

Boliglån til bolig og ejerlejlighed

Renten på Jyske Q4 Plus

Renten på Jyske Q4 er sammensat af en variabel basisrente, som lægges fast for et kvartal ad gangen og et rentetillæg. Basisrenten svarer til CIBOR 3. Rentetillægget fastsættes, når lånet udbetales og kan efterfølgende kun reguleres under bestemte omstændigheder.

Fakta om Jyske Q4 Plus

  • Din rente består at en variabel basisrente (CIBOR 3 mdr.) og et variabelt tillæg, der kan ændre sig i lånets løbetid. Basisrenten er fast i 3 mdr. ad gangen
  • Lånet er indledende afdragsfrit 1-10 år
  • Sammen med lånet får du en konto, hvor du får samme rente, som du betaler for dit lån – dog højest for et beløb, der svarer til lånets restgæld
  • Indestående på indlånskontoen kan påvirke muligheden for at få offentlige tilskud

Risikomærkning af lån

Jyske Q4 Plus har risikomærkning "gul". Bliv klogere på risikomærkning af lån

Det er nemt at skifte – vi klarer det praktiske

Ønsker du at skifte lån, skal din bolig vurderes og godkendes, og vi skal have lavet en almindelig kreditvurdering. Det klarer vi for dig.

Ring til os med det samme på 89 89 89 89 og bliv klogere på dine muligheder.


Se aktuelle rentesatser og priser for Jyske Q4 Plus

Læs mere om vilkår og betingelser i LånGuiden [PDF]

Sådan opsiger du et boliglån

Kontakt mig om boliglån