Pengegaver kan sagtens fylde og skabe en festlig stemning på gavebordet til konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdag eller under juletræet.

Her får du inspiration til at give en MobilePay Pengegave på festlig og kreativ vis. Giv fx en buket pengeblomster eller en bøjle fyldt med penge til tøj.

Modtageren indtaster gavekoden i MobilePay og så hæves pengene på dit kort. Nemt og sjovt for både giver og modtager – den moderne gavecheck.

Kreative ideer til pengegaver

Bryllup, konfirmation, fødselsdag eller jubilæum

En sjov ’tørresnor’, der fylder på gavebordet. Figurerne på snoren kan tilpasses til modtageren: Ketcher og bolde til den sportsinteresserede. Hjerter og blomster til brudeparret.

Barnedåb eller fødsel

En sød uro til gavebordet ved barnedåb eller i forbindelse med fødsel. Vælg stærke farver, som fanger de små øjne.


Konfirmation, fødselsdag, bryllup eller jul

Et overraskende kort, der er overraskende nemt at lave. Vælg billeder, der viser gode minder sammen med modtageren af gaven.

Fødselsdag, konfirmation, bryllup eller jul

Blomster glæder som oftest. Pengeblomster glæder altid. En simpel, men yderst dekorativ idé til alle typer fest og fejringer.


Bøjle med små stykker tøj og kode til MobilePay pengegaver

Fødselsdag eller konfirmation

’Penge til tøj’ er en klassiker på mange teenage-ønskelister. Her i en version, der sætter et smil på gavebordet. Klip fine tøjstykker – gerne i farver, der matcher fødselaren – og klæb dem på en bøjle. Skriv MobilePay gavekoden på ’tøjet’.

Buket med kode til MobilePay pengegave

Fødselsdag, bryllup eller jubilæum

Sig det med blomster i den ekstra lækre udgave med en pengegave oveni. Få blomsterhandleren til at sætte et bånd i buketten og skriv MobilePay gavekoden på båndet.


Kagemand med kode til MobilePay pengegave på marcipan

Fødselsdag

Penge lugter ikke, siger man. Nej, i dette tilfælde dufter de himmelsk af kanel. Skriv din MobilePay gavekode på en kagemand. Husk, at få modtageren til at indløse den, inden den bliver spist.

Tre små snemænd med kode til MobilePay pengegave

Jul eller fødselsdag

Kolde kontanter med et varmt smil. Sæt skumkugler sammen og pynt med hat, kost og gulerod i karton. Skriv gavekoden på hatten.


Perleplade med kode til MobilePay pengegave

Fødselsdag, konfirmation eller bryllup

For de fingernemme (og tålmodige). Stjæler med garanti al opmærksomhed på gavebordet. ’Skriv’ først koden (spejlvendt) med sorte perler og fyld herefter ud med en anden farve. Stryg grundigt og vend om – voila!

Juletræ med julekugler og kode til MobilePay pengegave

Jul

Først skal træet vises – siden skal det … tastes ind i MobilePay. Sæt kugler ind på kontoen på den julede måde. Skriv MobilePay gavekoden på en eller flere julekugler og sæt dem på træet.